Om oss

DB24 hjälper företag att skydda sina värdefulla data för att kunna tjäna sin organisation och verksamhet med snabb, effektiv, säker och automatiserad databasdrift och förvaltning.

DB24 förvandlar ett universum av kritisk data till en värld av användbar och värdefull intelligens - nu och för alltid.

Se och hör vad DB24 handlar om

Introduktion

Enkel installation

Datasäkerhet

Operativ stabilitet

Diagnostik

Verktyg för expertis

Rapporter

Alla komponenter

Vanliga frågor

DB24 fixar inte fel. DB24 förebygger att felen dyker upp. DB24 är en proaktiv teknologi som genom automation dygnet runt, året runt (365/24/7), gör allt arbete som behövs göras dagligen. Inget blir glömt och allt hinns med jämfört med en mänsklig resurs. Med DB24 på plats jobbar ni själva, som vanligt, med livscykelhantering, optimering, konsolidering. Skillnaden är att det nu finns mer tid att fokusera bättre på detta!

Om du inte underhåller och servar din bil regelbundet blir troligen tiden längre och kostnaden större på verkstaden längre fram. Har du riktigt otur får du kanske bärga bilen då den plötligt stannat på vägen till en viktig händelse. Samma sak med databaser.

Det är troligen klokast för alla som har en databas med värdefull data för verksamheten att ha en databasförvaltning. Faktum är att många verksamheters hela värde ligger lagrade i organisationens databaser, utan att någon ser efter databaserna. Skälet är alltför ofta kostnadsrelaterade, men även kompetensbrist.

Med DB24 är dessa skäl borta. DB24 har en prismodell som fungerar för små och gigantiska verksamheter och bolag.

Vi har själva upplevt samma känsla och hört det så många gånger. Traditionellt är många vana vid att det krävs stort engagemang och massor av tid att implementera IT lösningar, program och system som skall hjälpa organisationer effektivisera på olika. Just därför har vi lagt stor kraft på att det INTE skall vara så med DB24. Det skall helt enkelt vara effektivt att effektivisera, annars blir det inte av.

Hela idén med DB24 bygger på att automatisera allt som tar tid att göra manuellt. Även installationen. DB24 installeras på 1 dag, även på de största IT miljöerna. Enda insatsen som krävs av dig som kund tar 1–2 timmar, resten sköter DB24 teamet och tekniken.

Det krävs alltså inga projektledare, inga tidsödande processer och inga ytterligare implementationskostnader. Ingen behöver heller skickas på utbildning.

Efter DB24 installerats hinner ni däremot klämma in flera projekt till eftersom ni fått mer tid till värdeskapande och inte brandsläckande :-)

DB24 installeras som ett databaspar direkt in i SQL Server. Ett par per instans, vi installerar alltså inga binärer eller filer utanför SQL Server. Detta har från början varit ett tydligt krav och avgränsning av både effektivitetsskäl som säkerhetsskäl.

DB24 sätter stor stolthet i att produkten och teknologin lämnar minimalt ’fotavtryck’ i datacentermiljön. En installation av DB24 tar inte upp mer än 250 mb / instans.

DB24 kräver inga egna brandväggsöppningar utan det räcker med de som MSSQL redan har, dvs port 1433 & 1434.

DB24 fungerar och stöds på samtliga versioner av SQL server där Microsofts support fortfarande gäller, alltså de versioner som inte gått ur support ifrån Microsoft sedan många år. Sök efter livscykelinformation för produkter och tjänster | Microsoft Docs

Prismodellen för DB24 är baserad på antalet databaser istället för antaler SQL server eller SQL instans – vilket skiljer DB24 från andra manuella förvaltningslösningar.

Det är databaserna som är värda och skydda, inte servern samt att vi strävar efter att konsolidera och effektivisera våra kunders it miljöer för att spara pengar och minska krångel för dem.

Vad DB24 kostar beror således på antalet databaser. Denna kostnad faktureras per månad som en licensavgift.

Vi säljer DB24 direkt eller via någon av våra partners. Kontakta oss gärna för mer information om produkten, pris, avtal eller andra frågor du har. Vi ser fram emot att prata med dig! Länk till kontakt.

DB24 innehåller en portal att presentera information som DB24 samlar in. Den informationen kan användas för att ge en överblick av SQL miljön.

Många har idag övervakningssystem och ärendehanteringssystem, DB24 kan integrera mot båda. Portalen används primärt av tekniker för övergripande status, men även av DB24 leveransteam för att kunna ge rekommendationer och svara på strategiska och taktiska frågor.

DB24 Portalen kan köras både i den egna datacentermiljön men även som molntjänst via Microsoft Azure.

DB24 är både en produkt och tjänst.

DB24 är en avancerad mjukvara (produkt) som vi utvecklat och förfinat under 8 år och som vi kontinuerligt utvecklar och uppdaterar.

I tillägg till teknologiprodukten DB24 finns en tjänst där vårt centrala leveransteam arbetar med SQL leveransen så att den lever upp till extremt högt ställda krav.

DB24 leveransteam hjälper kunder med allt ITIL relaterat arbete. ”Incident & Problem” arbete ingår i tjänsten. Förändringsarbete ingår inte men vi finns tillgängliga som SQL partner/rådgivare och har all kunskap om era system vid handen via DB24.

DB24 arbetar bara med sk.metadata om miljön. Det innebär att vi ALDRIG vidrör data i databaserna. Ingen användardata passerar någonsin DB24.

Ja, självklart, DB24 månar om såväl säkerhet som integritet. DB24 anonymiserar där det behövs för att följa regelverk och vår inbyggda audit funktion gör det möjligt att stärka skyddet ur både integritet och säkerhets perspektiv.

Nej, DB24 sköter om hela din SQL anläggning. Automations teknologin ser till att allt är robust och stabilt, alltid och för alltid. (Så länge DB24 körs).

DB24's automation arbetar i SQL Lagret, dvs vi har inga binärer utanför Microsoft SQL. Detta garanterar att DB24 inte bara ger ett minimalt ’footprint’, utan även en garanti för bibehållen säkerhet.

Ja. DB24 loggar och kan vid behov larma för alla behörighetsförändringar som görs i er miljö. Utöver detta arbetar DB24's operationsteam med er för att löpande höja säkerheten kring databas leveransen.

Ring oss eller säg hej nedan, så får du snabbt svar!

Vi ser fram emot att svara på dina frågor kring att automatisera er databas förvaltning och manuella hantering för att spara tid, spara pengar och eliminera framtida krångel.

Skicka din fråga nedan så återkommer vi till dig. Hörs!

1

2

3

4

tryck Enter

TOP