Om oss

DB24 hjälper företag att skydda sina värdefulla data för att kunna tjäna sin organisation och verksamhet med snabb, effektiv, säker och automatiserad databasdrift och förvaltning.

DB24 förvandlar ett universum av kritisk data till en värld av användbar och värdefull intelligens - nu och för alltid.

Se och hör vad DB24 handlar om

Introduktion

Enkel installation

Datasäkerhet

Operativ stabilitet

Diagnostik

Verktyg för expertis

Rapporter

Alla komponenter

Vanliga frågor

Vi har själva upplevt samma känsla och hört det så många gånger. Traditionellt är många vana vid att det krävs stort engagemang och massor av tid att implementera IT lösningar, program och system som skall hjälpa organisationer effektivisera på olika. Just därför har vi lagt stor kraft på att det INTE skall vara så med DB24. Det skall helt enkelt vara effektivt att effektivisera, annars blir det inte av.

Hela idén med DB24 bygger på att automatisera allt som tar tid att göra manuellt. Även installationen. DB24 installeras på 1 dag, även på de största IT miljöerna. Enda insatsen som krävs av dig som kund tar 1–2 timmar, resten sköter DB24 teamet och tekniken.

Det krävs alltså inga projektledare, inga tidsödande processer och inga ytterligare implementationskostnader. Ingen behöver heller skickas på utbildning.

Efter DB24 installerats hinner ni däremot klämma in flera projekt till eftersom ni fått mer tid till värdeskapande och inte brandsläckande :-)

Om du inte underhåller och servar din bil regelbundet blir troligen tiden längre och kostnaden större på verkstaden längre fram. Har du riktigt otur får du kanske bärga bilen då den plötligt stannat på vägen till en viktig händelse. Samma sak med databaser.

Det är troligen klokast för alla som har en databas med värdefull data för verksamheten att ha en databasförvaltning. Faktum är att många verksamheters hela värde ligger lagrade i organisationens databaser, utan att någon ser efter databaserna. Skälet är alltför ofta kostnadsrelaterade, men även kompetensbrist.

Med DB24 är dessa skäl borta. DB24 har en prismodell som fungerar för små och gigantiska verksamheter och bolag.

DB24 fungerar och stöds på samtliga versioner av SQL server där Microsofts support fortfarande gäller, alltså de versioner som inte gått ur support ifrån Microsoft sedan många år. Sök efter livscykelinformation för produkter och tjänster | Microsoft Docs

Prismodellen för DB24 är baserad på antalet databaser istället för antaler SQL server eller SQL instans – vilket skiljer DB24 från andra manuella förvaltningslösningar.

Det är databaserna som är värda och skydda, inte servern samt att vi strävar efter att konsolidera och effektivisera våra kunders it miljöer för att spara pengar och minska krångel för dem.

Vad DB24 kostar beror således på antalet databaser. Denna kostnad faktureras per månad som en licensavgift.

Vi säljer DB24 direkt eller via någon av våra partners. Kontakta oss gärna för mer information om produkten, pris, avtal eller andra frågor du har. Vi ser fram emot att prata med dig! Länk till kontakt.

Kontakta oss gärna så du får snabbt svar!

Vi ser fram emot att svara på dina frågor kring att automatisera er databas förvaltning och manuella hantering för att spara tid, spara pengar och eliminera framtida krångel. Skicka din fråga nedan så återkommer vi till dig. Hörs!

1

2

3

4

tryck Enter

TOP